StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

PRIJELAZNI ROK 'Pituri' nakon duple krune imaju duplo više Juzbašića!

9. lipnja 2017. - 22:24

Ostaju Tomislav Japec i Neven Juzbašić, a nakon odlaska Miha Simovića i Roka Tošića (Simović karijeru nastavlja u Španjolskoj, a Tošić u Njemačkoj), Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor postigao je dogovor s Ivanom Juzbašićem.

- Ivan je već igrao za nas, i to nekoliko sezona. Vraća se u klub nakon točno deset godina. Naime, otišao je nakon sezone 2006./07. Potom je igrao u Francuskoj. I tada je igrao za nas i njegov brat Neven te Filip Slamek. To je bila ekipa koja je izgubila od Pule u polufinalu doigravanja za prvaka. I prije nego smo zaključili prijelazni rok, znali smo što nam je cilj u idućoj sezoni: Biti opet u vrhu, tj. boriti se opet za trofeje. Nema imperativa osvajanja trofeja - rekao je Marinko Matulović, predsjednik Libertas Marinkolora.

Mogu li 'Pituri' obraniti duplu krunu?

- Rano je za odgovoriti na to pitanje jer ne znamo što su, tj. što će napravili drugi. Ukoliko StaRR opet dovede Kineza, bit će opet favorit. Ukoliko ne, tada ćemo imati nekoliko izjednačenih sastava. Bit će zanimljivije. Ono što mogu sad istaknuti jest činjenica kako opet imamo ekipu za respekt, koja može do finala prvenstva Hrvatske i do završnice Kupa Hrvatske – istaknuo je Matulović.

26. travanj 2024 20:02