StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

OPET PENALI KOBNI ZA MARINOVIĆA I EKIPU Barcelona otišla u finale, ali osvojena su dva od četiri trofeja!

3. lipnja 2017. - 18:49

Penali su odlučivali u majstorici polufinala doigravanja za prvaka Španjolske, a tu je El Pozo Murcia Darija Marinovića promašila u drugoj od tri serije. Nije pogodio Andresito. Kako je Barcelona Lassa pogodila sva tri puta – slavi te će igrati u velikom finalu protiv Movistar Intera, branitelja naslova i prvaka Europe.

Barcelona Lassa je povela u 17. minuti treće utakmice polufinala. Potom početkom nastavka, u nepunu minutu preokret. Dva pogotka domaćina, koji je vodio sve do 33. minute. Kako u posljednjih sedam minuta nije bilo pogodaka, a niti u produžetku, odlučivali su penali.

ElPozo Murcia je sezonu počela osvajanjem španjolskog Superkupa. Ove godine je prvo na završnom turniru Kupa Španjolske stigla do finala u kojem je poražena na penale od Movistar Intera. Potom je uzela španjolski Kupa kralja. Dobila u finalu Magna Gurpeu. U doigravanje za prvaka je ušla s pozicije broj dva. Željela je silno osvojiti i naslov prvaka. Nije uspjela, međutim, teško će netko biti previše nezadovoljan, pa i sad, nakon poraza od Barcelone Lassa na penale jer osvojena su ove sezone dva od četiri trofeja.

Marinović je u ljeto 2015. stigao u ElPozo Murciu. Prve sezone osvojio je španjolski Kup Kralja, a nakon druge ima ukupno tri trofeja sa španjolskim velikanom u najjačoj ligi svijeta. 

20. travanj 2024 11:37