Sport Ostalo

MALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Marinović zbog ozljede preskočio drugu utakmicu četvrtfinala, ali neće polufinale protiv Barcelone!

MALI NOGOMET

Dario Marinović je u polufinalu doigravanja za prvaka Španjolske. Njegova ElPozo Murcia je u dva koraka riješila sve protiv Peniscola RehabMedic. Nakon pobjede sa 4:1 u gostima, 9:0 kod kuće. Hrvatski reprezentativac zbog ozljede, koju je zadobio u utorak navečer na treningu, propustio je drugu utakmicu.

- Ozljeda nije teška, ali nisam mogao igrati u drugoj utakmici. Odmorit ću još dva dana. Potom ću se priključiti momčadi. Krećemo s pripremama za polufinale protiv Barcelone – istaknuo je Marinović.

Barcelona je također u dva koraka prošla četvrtfinale. Dobila prvo Palmu Futsal u njenoj dvorani s 5:2, a potom u svojoj Blaugrani s 5:1. U polufinalu se također igra na dvije pobjede, međutim, prva utakmica nije kod slabije plasiranog, već kod bolje plasiranog.

- Prva se igra kod nas u iduću subotu, 27. prosinca. Potom idemo u Barcelonu. Bude li 1:1 u pobjedama, treća, majstorica je u našoj dvorani - dodao je Marinović.

Tko će igrati u drugom polufinalu, još se ne zna. Aktualni prvak Španjolske i broj jedan u ligaškom dijelu, uz to prvak Europe, Movistar Inter je iznenađujuće izgubio prvu utakmicu četvrtfinala u gostima od Catgasa, koji je bio osmi u ligi. Druga utakmica u dvorani prvaka igra se u subotu, 20. svibnja. Ukoliko prvak dobije, i u majstorici je domaćin. Pobjednik tog ogleda će na boljeg iz ogleda Jean – Magna Gurpea. Tu je rezultat 1:1. Magna Grupea je dobila prvu utakmicu kod kuće. U drugoj su odlučivali penali u kojima je Jean slavio te izborio majstorica u svojoj dvorani. 

U finalu se igra na tri pobjede. Marinović je s ElPozo Murciom ove sezone osvojio dva trofeja, i to španjolski Superkup i španjolski Kup Kralja, dok je izgubio finale Kupa Španjolske na penale od Movistar Intera.
 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog donosi

Novi broj Dubrovačkog donosi
PREMIJERU PLENKOVIĆU NOVA PRIJETNJA LIKVIDACIJOM STIGLA S ELAFITA EKSKLUZIVNO DONOSIMO KAKO JE AUSTRALKA U PIJA...
Novi broj Dubrovačkog donosi