StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE

SJAJAN POČETAK Kadeti Squarea preokrenuli vodstvo Futsal Dinama od 2:0 te slavili!

29. travnja 2017. - 20:29

Kakav preokret i slavlje Squarea na startu završnice hrvatskog malonogometnog prvenstva za kadete, koja se igra na šibenskom Baldekinu. Futsal Dinamo je vodio s 2:0, ali na kraju 3:2 za dubrovački sastav, koji je na završnicu stigao zahvaljujući odustajanju Kvarnera. Nakon toga je Komisija za mali nogomet donijela odluku da treći iz najbrojnije regije, a to je južna skupina, popuni upražnjeno mjesto. Tako je Square dobio novu priliku.

Haron Džanković je postigao dva pogotka protiv Futsal Dinama, a jedan Adriano Darrer (na slici). Još su pod vodstvom trenera Antuna Bačića igrali Mario Falkoni, Andro Zarač, Maroje Bandur, Bruno Rana, Nikša Vranješ, Anton Puljić, Đino Peškura, Orsat Klečak i Ado Morina.

U prvoj utakmici skupine 'B' Split Tommy je sa 6:0 nadigrao Aureliu iz Vinkovaca. U nedjelju, 30. travnja u 11.15 sati Square u 2. kolu igra protiv Split Tommyja, a u 17.15 sati čeka ga ogled s Aureliom. Pobjednik skupine igra u finalu u ponedjeljak, 1. svibnja (13 sati). Sat i pol prije utakmice za prvaka počinje utakmica za treće mjesto u kojoj se sastaju drugoplasirani sastavi skupina.

U skupini 'A' su Crnica, Brod 035, FC NacionalGorovo.  

19. travanj 2024 01:42