StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/DRUGA HL - JUG

DERBI ZAČELJA Duba Konavoska uhvatila Murter

17. ožujka 2017. - 22:36

Duba Konavoska je na Grudi dobila Murter u 16. kolu Druge hrvatske lige - jug sa 4:2. Romano Levanat je postigao dva pogotka, Nikša Milković i Maro Kalauz (na slici) po jedan za četvrtu pobjedu ove sezone s kojom se Duba Konavoska izjednačila bodovno s Murterom na desetom mjestu. Oba sastava sad imaju po 14 bodova. Na posljednjem dvanaestom mjestu je Ustanik, koji ima 8 bodova i utakmicu manje.

U derbiju začelja dva puta su gosti uspjeli anulirati minimalnu prednost domaćina, koji je s dva pogotka u posljednje dvije minute stigao do uspjeha. U pretposljednjoj minuti je pogodio Levanat za 3:2, a u posljednjoj minuti uspjeh domaćina potvrdio Kalauz nakon što su gosti jurnuli po izjednačenje ostavivši prazan gol. Inače, Duba Konavoska je povela pogotkom Levanta u 8. minuti. Murter je izjednačio dvije minute prije odlaska na odmor. U nastavku nije bilo golova do 27. minute kada je Milković bio strijelac za novo vodstvo Dube Konavoske. Murter je na 2:2 izjednačio tri minute prije kraja.

Porto Tolero je na vrhu s 32 boda, Kijevo i Crnica su prvi pratitelji s bodom manje, četvrti je Hajduk s 28 bodova. Pločani su u nedjelju, 19. ožujka gosti Torcide u Splitu, koja je uoči 16. kola bila sedma s 19 bodova.

U 17. kolu Duba Konavoska je gost Jezera (peto mjesto s 25 bodova nakon 15. kola), dok se u Pločama igra super derbi (Porto Tolero - Kijevo).

26. travanj 2024 20:00