StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ŠPANJOLSKA

KAZNENA EKSPEDICIJA Dario Marinović pogađa, ElPozo Murcia pobjeđuje

21. siječnja 2017. - 19:02

Nastavila je ElPozo Murcia niz pobjeda u španjolskom prvenstvu. Dobila u gostima Catgas Energiu sa 7:6 (3:2). To joj je šesta uzastopna pobjeda dok je niz bez poraza još i duži. Čak 15 kola ElPozo Murcia ne zna za poraz. U 17 utakmica doživjela je samo jedan i to u 2. kolu upravo od Catgas Energie na svom terenu s 5:2. Nakon toga dobila 12 utakmica, dok je tri odigrala neodlučeno. Još je stigla do polufinala španjolskog Kupa Kralja, a prvu utakmicu polufinala je prije neki dan dobila protiv Levantea sa čak 10:1.

Niz je nastavio i hrvatski reprezentativac Dario Marinović. Mokošan u dresu ElPozo Murciu je minutu prije kraja utakmice pogodio mrežu Catgas Energie za vodstvo 7:4 tako da domaćin unatoč dva pogotka u zadnjih 60 sekundi nije mogao nauditi momčadi iz Murcie. Četvrta je ovo prvenstvena utakmica u nizu kako Marinović trese suparničke mreže. U tri je pogađao po jednom, u jednoj po dva puta.

Ne posustaju ni Barcelona Lassa, ni Movistar Inter FS te je na vrhu bez promjena. Barcelona Lassa 43 boda, Movistar Inter FS 42, ElPozo Murcia 40 bodova, četvrta Palma Futsal je na 29 bodova i utakmicom manje… Naravno, o prvaku će se odlučiti u doigravanju, a u njemu će igrati prvih osam sastava. Još je 13 utakmica do kraja ligaškog dijela prvenstva. Još je 39 bodova u igri. 

ElPozo Murcia je na startu sezone uzela španjolski superkup i to preko prvaka, Movistar Interas FS. Sad je gotovo osigurala finale španjolskog Kupa Kralja, natjecanja u kojem više ne stanuju Barcelona Lassa i Movistar Inter.

Možemo uzeti sve - riječi su Marinovića.

26. travanj 2024 21:50