StoryEditorOCM
OstaloHUMANITARNA AKCIJA ORGANIZATORA NOGOMETNOG TURNIRA NA MALE BARICE LIBERTAS KUP-a

BRAVO SVI Male barice, velika srca!

22. prosinca 2016. - 18:19

Ponovno je uspjela humanitarna akcija, koju su pokrenuli organizatori nogometnog turnira na male barice Libertas kup, Udruga Dubrovnik kup i tvrtka Frontin Dubrovnik. Isti su prošle godine skupili sredstva za kupnju električnog automobila te tako pomogli našem sugrađaninu Predragu Kasumoviću, a ove godine su osigurali 150.000 kuna te pomogli Anti Joviću, Neviu Krešiću te Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije. Svakom su uručili ček u iznosu od 50.000 kuna.

- Tek sad, kad smo zaključili humanitarnu akciju, završen je drugi Libertas kup. Hvala svima koji su pomogli, a njih je uistinu puno. Oni su zaslužni što smo i ove godine uspjeli razveseliti naše sugrađane – istaknuo je Akan Dilberović na dodjeli prigodnih čekova Joviću, Krešiću i Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, koja je održana u Pizzeriji Tutto Bene u Uvali Lapad.

- Podsjetit ću kako su se humanitarni prilozi skupljali na tribinama za vrijeme odigravanja završnice turnira, zatim organizacijom aukcije raznih sportskih predmeta, koje su nam poklonili brojni uspješni, ne samo hrvatski sportaši. Uistinu je veliki broj ljudi pomogao da bi akcija uspjela. Hvala svima koji su bili uključeni u organizaciju turnira te na bilo koji način pomogli organizaciju turnira, a samim time i ovu akciju – dodao je Dilberović uz kojeg su čekove dodijelili preostali 'glavni krivci' još jednog uspješno organiziranog Libertas kupa i humanitarne akcije, Mateo Beusan, Mario Zvono, Ante Batina, Tomo Sjekavica i Željko Raguž.

19. travanj 2024 12:54