StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/DRUGA HL - JUG

NAPOKON Imamo jedan, ali vrijedan!

4. studenog 2016. - 23:08

Osvojila je Duba Konavoska prvi bod u Drugoj hrvatskoj ligi – jug, i to u svom šestom nastupu, a zanimljivo, uspjela je to protiv neporaženog sastava lige, drugoplasirane momčadi Jezera, koja je to i dalje jer je utakmica na Grudi, u dvorani Osnovne škole Gruda, završila bez pobjednika, 2:2.

Kad se zna kretanje rezultata, moglo je biti i bolje za Dubu Konavosku, koja je prvo poluvrijeme dobila s 2:0 pogocima Damjana Šulića i Pera Ševa. Gosti su početkom nastavaka poravnali, 22. i 23. minuta. U 33. minuti Damjan Šulić nije iskoristio kazneni udarac, a tri minute prije kraja isti igrač je uzdrmao vratnicu gola gostiju.

Prvi bod Duba Konavoska je izborila pod vodstvom Đura Vitkovića i Grgura Grgurevića igrajući u sastavu Mario Biočić, Maro Kalauz, Marko Dadić, Damjan Šulić, Pero Ševo, Marko Grgurević, Antonio Tomić, Nikša Milković, Maroje Lazo i Matej Nađ.

Drugi klub iz naše Županije u južnoj skupini Druge HL utakmicu 6. kola igra u subotu, 5. studenoga u 18 sati, i to je Porto Tolero gost lidera, Kijeva, koji je dobio svih pet utakmica te vodi s maksimalnih 15 bodova. Porto Tolero ima tri pobjede, remi i poraz, a s 10 bodova je uoči 6. kola bio treći u konkurenciji 12 klubova.

U 7. kolu Duba Konavoska je gost Geniusa u Splitu, a Porto Tolero dočekuje Ustanik.
 

18. travanj 2024 19:29