StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/PRVA HL: SQUARE - OSIJEK KELME

KARLA IZVODI POČETNI UDARAC Stiže nam naša junakinja!

Piše Tonči Vlašić foto: Tonči Vlašić
13. listopada 2016. - 23:36

'Prije sedam mjeseci igrali smo Kup susret protiv Futsal Dinama, kojeg smo svladali 2:1. Međutim, unatoč nedovoljno visokoj pobjedi za prolazak dalje, spomenuta utakmica ostat će u pamćenju svakog našeg navijača, ali i igrača. Ukupno 40 minuta borbe igrača na parketu i maksimalnih 1300 gledatelja, koji su došli tada podržati našu momčad te svojom donacijom pomoći u Karlinom neophodnom liječenju sada mogu biti ponosni.

Naime, tada smo organizirali humanitarnu akciju skupljanja pomoći za našu sugrađanku Karlu Sentić, koja se borila protiv opake bolesti te kojoj je bilo neophodno dodatno liječenje.

Dubrovačka junakinja početkom srpnja vratila u svoj rodni grad, izliječena, te će nakon velike borbe s teškom bolesti, koju je zahvaljujući vjeri i nadi te velikim optimizmom svladala, sutra od 19 sati biti počasna gošća na utakmici Square - Osijek Kelme.

Izuzetna nam je čast što ćemo ugostiti našu dragu sugrađanku koja će svojim dolaskom te početnim udarcem s centra otvoriti našu novu sezonu u 1. HMNL! - stoji na facebook stranici Malonogometnog kluba Square.

Utakmica Square - Osijek Kelme igra se u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u petak, 14. listopada s početkom u 19 sati.

08. svibanj 2024 22:08