StoryEditorOCM
AutomobilizamAUTOMOBILIZAM/PRVENSTVO HRVATSKE NA KRUŽNIM STAZAMA

NAKON SAMO POLOVICE SEZONE Neuhvatljivi Dubrovnik Racing!

27. lipnja 2017. - 11:58

Nakon samo polovice sezone, održane četiri od ukupno osam utrka prvenstva Hrvatske na kružnim stazama, Auto klub Dubrovnik Racing čvrsto drži vrh u ukupnom poretku klubova te nezaustavljivo hita prema novom naslovu prvaka Hrvatske.

- Polučili smo odlične rezultate na Grboniku, trećoj i četvrtoj utrci sezone – istaknuli su u dubrovačkom klubu. Romano Radić prvi u klasi i drugi u grupi 1 na obje utrke. Žarko Knego prvi u klasi i prvi u grupi 3 prvi dan, a drugi dan drugi u klasi i četvrti u grupi 3. Maro Franić prvi dan drugi u klasi i drugi u grupi 3, a drugi dan prvi u klasi i drugi u grupi 3. Ante Alduk prvi u klasi i treći u grupi 3 prvi dan, a drugi dan još bolji: prvi u klasi i prvi u grupi 3.

Nakon prve dvije utrke Dubrovnik Racing je imao 31,5 bod više od prvog pratitelja (Dubrovnik Racing 93, a Zanatlija na drugom mjestu 61,5), a nakon nove dvije utrke na kojima je osvojio čak 145 bodova - ima više nego duplo više bodova od Zanatlije. Dubrovnik Racing – Zanatlija 238:110,5! Treći Solin je osvojio u prvoj polovici sezone 94,5 boda.

Već idući vikend, nakon što se održe peta i šesta utrka sezone, vozi se na stazi Zalužani kraj Banja Luke, Auto klub Dubrovnik Racing može, bude li opet tako uspješan, otvoriti šampanjac. Osigurati naslov klupskog prvaka na krugu prije posljednje dvije utrke sezone, koje se voze 23. i 24. rujna u Sloveniji (Cerklje).

Na Grobniku je nastupio od članova Dubrovačkog kluba i Niko Pulić, koji je u VIP Kupu bio najbolji prvog dana, a dan poslije treći.

20. travanj 2024 08:09