StoryEditorOCM
TV&Realitytko to pjeva?

Ovog petka u show Nove TV stiže dalmatinska pjevačka legenda koju dugo nismo vidjeli: ‘Sveopći dojam je odličan!‘

Piše Scena SD
21. ožujka 2024. - 08:30

Glazbeno natjecateljski show "Tko to tamo pjeva?" nastavlja se u svojoj drugoj epizodi, koja će se emitirati u petak 22. ožujka na Novoj TV od 20.15 sati.

Ovog puta, gledatelji će imati privilegiju uživati u društvu pjevačice i glazbene ikone, Jasne Zlokić, koja će se pridružiti stalnoj postavi panelista u ovoj glazbenoj avanturi. Zajedno s Alkom Vuicom, Lukom Nižetićem, Giannom Apostolski i Goranom Vinčićem detektirat će tko od devetero tajnih glasova pjeva dobro, a tko loše i na taj način pokušati pomoći natjecateljici da dođe do što većeg iznosa u showu.

‘‘Moram priznati da mi je ovo bilo jedno jako zanimljivo, zabavno i interesantno iskustvo, provedeno u ugodnom društvu. Gospođa natjecateljica je bila jako simpatična i duhovita. Sveopći dojam je odličan!‘‘, izjavila je Jasna Zlokić.

image

Jasna Zlokić

Nova TV

U drugoj emisiji za maksimalnih 5.000 eura koliko može osvojiti, borit će se Biserka Hajdek iz Zlatar Bistrice, koja će svojim sudjelovanjem donijeti nevjerojatnu količinu smijeha i dobre zabave. Ova simpatična umirovljenica za sebe kaže da je vesela, vedra, zabavna, opuštena i komunikativna osoba. Najviše ju vesele unuci, djeca i glazba, a kaže kako ju rastužuju nepravda i laži.

‘‘Mogu dobro procijeniti ljude, prilično dobro‘‘, uvjerena je Biserka, a koliko će joj instinkt poslužiti u showu - tek ćemo doznati. Kako kaže, od mirovine ne može živjeti, stoga se nada da će u showu osvojiti što veću svotu novca.

U drugoj epizodi gledateljima će se predstaviti devetero novih tajnih glasova -  pijanistica, dimnjačar, vizažistica, poštarica, građevinar, učitelj jahanja, pekar, kraljica karaoka i poliglot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:53