StoryEditorOCM
TV&RealityNOVE EPIZODE

Mislili ste da je Ziva mrtva? Pogrešno! Sada se vraća nakon 10 godina i s Tonyjem bježi Europom

Piše SCENA SD
1. ožujka 2024. - 07:01

Ono što se dugo najavljivalo, konačno se snima. Kako je najavio američki streaming servis Paramount+, ove godine trebao bi se snimati spin-off "NCIS", koji obožavatelji željno iščekuju. Prema medijskom portalu "Deadline", najnovije dijete iz globalno uspješnog rodilišta CBS Studija još nema ime. Međutim, obožavatelji već mogu vidjeti o čemu se radi iz provizornog radnog naslova "Tiva": Nakon deset godina ponovno se okupljaju dvojica dugogodišnjih istražitelja "NCIS-a" Tony DiNozzo (Michael Weatherly, 55) i Ziva David (Cote de Pablo, 44).

Tony i Ziva se susreću ovdje na ekranu po prvi put u deset godina. Dvoje glumaca, zajedno s Johnom McNamarom, također su odgovorni za naručenih deset epizoda kao producenti. Prema prvim informacijama, "Tiva" će pratiti Tonyja i Zivu na njihovom bijegu diljem europskog kontinenta. "Svijet Tonyja, Zive i kćeri Tali obećava da će biti akcijska vožnja vlakom smrti puna ljubavi, opasnosti, suza i smijeha", rekao je stari i novi tim iz snova.

"O ovoj priči razgovaramo već dugi niz godina. A sada, s Johnom McNamarom na čelu, spremni smo", rekli su Weatherly i de Pablo. "Također bismo željeli zahvaliti obožavateljima iz cijelog svijeta koji godinama podržavaju pokret ‘Tiva‘. Do danas nas pozdravljaju u trgovinama i na ulici kako bi nam rekli koliko im ti likovi znače i pitali što Tony i Ziva sada rade. Ovo je za vas!"

image

Cote de Pablo i Michael Weatherly 2007. godine

Shutterstock

Prije deset godina, Zivina navodna smrt naglo je rastrgala njih dvoje. U to je vrijeme Tony napustio tim "NCIS-a" kako bi odgojio njihovu kćer. Godinama kasnije, Ziva je pronađena živa, što ju je potaknulo da dovrši posljednju misiju s "NCIS-om" prije nego što se ponovno sastala s Tonyjem i njezinom kćeri u Parizu. Od tada - i tu se nastavlja serija Paramount+ - Tony i Ziva zajedno su odgojili svoju kćer Tali. Kada je Tonyjeva zaštitarska tvrtka napadnuta, moraju bježati diljem Europe kako bi saznali tko ih progoni. U tom procesu, oni također moraju naučiti ponovno vjerovati jedni drugima kako bi konačno mogli doživjeti svoj nekonvencionalni sretan kraj.

"NCIS" je jedna od najvrjednijih serija CBS Studija. Istraživačka serija o "Mornaričkoj kriminalističkoj istražnoj službi" ("NCIS") dugo se smatrala najgledanijom TV serijom na svijetu. 19 godina istragu je vodio specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon, 72). Uslijedili su brojni spin-offovi. Weatherly, član originalne glumačke ekipe "NCIS", bio je s glumačkom ekipom od 2003. godine. Nakon 13 sezona napustio je seriju i preuzeo glavnu ulogu u CBS-ovoj dramskoj seriji "Bull". De Pablo se pridružila "NCIS-u" u trećoj sezoni. U finalu 13. sezone rečeno je da je njezin lik, Ziva, poginuo u eksploziji u Izraelu. Obožavatelji će biti sretni kad saznaju da to nije bila istina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:00