StoryEditorOCM
ShowbizSVIJET LJEPOTE

Ovih 12 djevojaka natječe se u Podstrani za titulu Supermodel Hrvatske, sve su se predstavile: Melani voli ići u ribe...

Piše Joško Dadić
24. travnja 2024. - 11:35
Lanjska pobjednica Supermodela Hrvatske, Splićanka Tia Očašić (lijevo), te ovogodišnje natjecateljice Karla Cvitanović Radić i Melani Cetina

U nedjelju 28. travnja u Podstrani će se održati natjecanje Croatia Tourist Supermodel Hrvatske. Pobjednica ide na svjetski izbor Supermodel Svijeta, koji će se održati u listopadu u Kini.

Donosimo fotografije i opis 12 djevojaka koje će se za prestižnu titulu natjecati u hotelu San Antonio u Podstrani, među kojima je nekoliko djevojaka iz Dalmacije. Podsjetimo, lani je na izboru za Best model Hrvatske 2023. titulu odnijela 19-godišnja Tia Očašić iz Splita, točnije iz Stobreča, studentica turizma na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Inače, ovo natjecanje u Hrvatskoj vodi Damir Puhalović, vlasnik agencije Royal Models i licence za hrvatski izbor Supermodela.

Ovo su djevojke koje se natječu za titulu Supermodel Hrvatske, a ovako su se predstavile:

"Zovem se Maria Magdalena Lesičar, imam 18 godina i dolazim iz Koprivnice. U slobodno vrijeme volim putovati i vrijeme provoditi u prirodi. Uživam u modelingu i izabrana sam za prvu pratilju Best modela 2023."

image

Maria Magdalena Lesičar

Promo

Ines Starčević dolazi Iz Petrinje, ima 22 godine. Po zanimanju je frizerka. "Volim putovanja, upoznavanje novih ljudi i novih mjesta. Naravno, volim pratiti i modu i držim do sebe i svoga izgleda".

image

Ines Starčević

Promo

Claudia Milić je iz Kaštel Staroga, ima 17 godina. "Obožavam automobile i motocikle, hobi mi je crtanje", kaže.

image

Claudia Milić

Promo/

Klara Vukadinović 17-godišnjakinja je iz Knina. "Bavim se modelingom godinu dana, redovita sam u teretani i, naravno, uživam u modi".

image

Klara Vukadinović

Promo

Melani Cetina ima 18 godina, iz Pule je i pohađa talijansku gimnaziju "Dante Alighieri ". Dok je živjela u Italiji svirala je klavir. "Volim raditi nešto različito i novo, primjerice u vrtu, uživam u prirodi, volim se igrati sa svojim psom i gledati filmove, obožavam roniti i bavim se ribolom".

image

Melani Cetina

Promo

Anja Garbajs (22) dolazi iz Zagreba. Natjecala se za Miss Beauty Croatia, koji se održao ove godine u veljači. Studira na učiteljskom fakultetu, predškolski odgoj u Petrinji. "Treniram sinkronizirano plivanje, bila sam državna prvakinja, te reprezentativka. Povremeno idem i u teretanu. Kreativna sam i ambiciozna, volim se natjecati".

image

Ana Garbajs

Promo

Hena Pačavar dolazi iz Jajca, ima 16 godina, a s očeve strane obitelj joj je iz Splita. Bavi se modelingom, te kaže da bi se rado time, kao hobijem, bavila dugo. "Volim učiti nove jezike", kazuje.

image

Hena Pavčar

Promo

Karla Cvitanović Radić dolazi iz Makarske, ima 20 godina. Bavi se modelingom već neko vrijeme. "Hobi mi je crtanje portreta i bavim se plesom".

image

Karla Cvitanović Radić

Promo

Filomena Prlac je iz Splita, ima 23 godine, bavi se izradom nakita. "Modelingom se bavim godinu dana i volim modni svijet i biti pod svjetlima reflektora".

image

Filomena Prlac

Goran Luetić

Roza Bilankov dolazi sa Šolte, živi u Splitu. "Imam 19 godina, studiram, nedavno sam se počela baviti modelingom".

image

Roza Bilankov

Promo

Vanessa Josipović ima 18 godina, dolazi iz Zadra, maturantica je Pomorske škole. "Hobiji su mi šminkanje i teretana".

image

Vanesa Josipović

Promo

Lara Seferović iz Splita ima 18 godina bavi se modelingom dvije godine. "Volim ples, njime se bavim dugo", kaže ova djevojka.

image

Lara Seferović

Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 16:03