StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Blizanci oslonite se na izoštreno šesto čulo, Rakovi su skloni tračanju, Lavovi zabavite se

Piše MOZAIK SD
11. svibnja 2024. - 08:02

OVAN

Skloni ste nepromišljenim i naglim odlukama koje bi vam se mogle obiti o glavu. Pohvalno je imati samopouzdanje i optimizam, no trebali biste više razmišljati o mogućim posljedicama.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Jedva ćete dočekati vikend da se opustite. Nećete imati velike planove, jer će vam najviše užitka donijeti odmaranje kod kuće s najbližima uz finu hranu i filmove. Neke će dragi iznenaditi ukusnom večerom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Osjećate li da netko nije iskren, vjerojatno ste u pravu. Oslonite se na izoštreno šesto čulo, koje vas ni ovog puta neće iznevjeriti. Odgodi li se planirani izlazak, bit ćete razočarani i ogorčeni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Skloni ste tračanju i širenju neprovjerenih vijesti. Iako nemate zle namjere, vaši bi postupci i riječi mogli nekome nanijeti štetu. Tinejdžeri će pokušati manipulacijama doći do većeg džeparca.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Neki će vam se planovi izjaloviti. To će vas izbaciti iz takta, no možda je otkazivanje dogovora ili izlaska dobra prilika da ostanete kod kuće i odmorite se. Zabavite se uz komediju ili reality emisije.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Odvažite li se na izlazak, očekuje vas puno zabave, ali i mogućnost sklapanja novog poznanstva. Parovi će otići na kraći put, što će im pružiti priliku da se posvete jedno drugome.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Neuredne navike ostavit će traga na vašem zdravlju. Smanjite pušenje i odrecite se masne hrane i slatkiša. Izbjegavajte nepotrebne rasprave s bližnjima, a pogotovo sa starijim članovima obitelji. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

ŠKORPION

Većinu vikenda provest ćete baveći se kućanskim poslovima i pripremom ručka. Nekima će doći u goste rođaci ili prijatelji pa će se potruditi kako bi ih što bolje počastili. Vitamini bi vam ojačali imunitet.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Sitnice će vas izbacivati iz takta. Ako ste nezadovoljni nekim pojavama i odnosima, nastojat ćete ih pod svaku cijenu promijeniti. Ishitreni postupci i odluke neće vam donijeti očekivani mir.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Privlačit ćete pažnju upečatljivim izgledom i erotskom energijom. Pravo je vrijeme da priđete osobi koju želite zavesti. Parovi će se često prepirati, no sve će nesuglasice rješavati pod plahtama.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Provodit ćete puno vremena s djecom i članovima šire obitelji. Brinut ćete se o njima i praviti im usluge, no nećete jadikovati jer vam za njih ništa neće biti teško. Odlazak na izlet bio bi pun pogodak.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Pozitivno razmišljanje omogućit će vam da ne pridajete pažnju manjim smetnjama. Ništa vam neće pokvariti raspoloženje. Doznate li da netko ružno govori o vama, pripremit ćete protunapad.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 09:33