StoryEditorOCM
Panoramašto kažu zvijezde

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi bi trebali promijeniti frizuru, Blizanci izbjegavati sukobe, a Vage paziti što potpisuju

Piše Mozaik SD
11. ožujka 2024. - 08:01

Ovan

Položaj Merkura u vašem znaku donosi uspjeh na poslovnom sastanku i u kupoprodajnim akcijama. Pronaći ćete dugo tražen proizvod ili nešto prodati po odličnoj cijeni. Odvažite se na promjenu frizure.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Bik

Neskladni odnosi s kolegama i nadređenima dovest će do stresa. Nezadovoljstvo u poslovnom okruženju navest će vas da pošaljete životopis na više adresa. Pazite se grlobolje i upale uha.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Blizanci

Obitelj i prijatelji prigovarat će vam da nemate dovoljno vremena za njih. Pokažite im da vam je stalo. Više razgovarajte s njima i ponudite im pomoć. Izbjegavajte sukobe s autoritetima na poslu i u školi.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Rak

Primijetite li da netko nanosi štetu svojoj firmi, udruzi ili vama kao pojedincu, nemojte brzati s optužbama. Podijelite sumnje s ljudima kojih se to tiče i u dogovoru s njima smislite slijedeći korak.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Lav

Osoba do koje vam je stalo povrijedit će vas nekim postupkom ili izjavom. Pokušajte doznati zbog čega se tako ponijela prije nego što se upustite u svađu, ili još gore, bez riječi je izbacite iz života.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Djevica

Nagomilane obaveze udaljit će vas od dragih ljudi. Pokušajte bolje uravnotežiti ova dva aspekta života kako nijedan ne bi patio. Prolazna slabost ili mučnina bit će posljedica neurednog načina života.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Vaga

Veći dio dana bit će kaotičan, za što će krivac biti vaša neozbiljnost. Pazite što potpisujete i provjeravajte izdane račune. Trebate li nekamo otići, krenite pola sata ranije zbog vjerojatne gužve.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Škorpion

Posvetite više pažnje zdravlju i kvaliteti života. Zatražite pregled kod zubara, okulista ili drugog odgovarajućeg specijalista. Nećete požaliti ako započnete dijetu ili režim vježbanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Otvorit će vam se mogućnost dodatne zarade, što će vam pomoći da pokrpate rupe u proračunu i priuštite si ono što priželjkujete. Neki će se odvažiti na adaptaciju doma ili apartmana za iznajmljivanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Jarac

Ovo nije sjajan dan za komunikaciju. Ljudi vas neće dobro razumjeti. Netko će smatrati vašu ozbiljnu izjavu duhovitom, a ispričate li šalu, mnogi će je protumačiti kao ozbiljnu tvrdnju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Vodenjak

Započnete li novu ljubavnu vezu, ona bi se mogla pokazati kao ostvarenje svih vaših želja. Nećete previše analizirati situaciju, već ćete se prepustiti osjećajima. Otvaraju vam se nove mogućnosti zarade.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Ništa vas neće moći izbaciti iz takta. Čak vas ni nepredviđene okolnosti ili nečija podmetanja neće omesti u nastojanju da ostvarite ciljeve. Intuicija će vas voditi kroz život i davati vam dobre smjernice.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:02