StoryEditorOCM
ZabavaPROMO

OPUSTITE SE U HLADNIM DANIMA Bogata spa ponuda u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Piše PSD.
16. studenog 2017. - 14:26

Spa Centar u Dubrovačkim Vrtovima Sunca idealno je mjesto za relaksaciju i opuštanje u hladnijim danima. U suradnji s vrhunskim stručnjacima za vas smo pripremili posebne spa ponude tretmana za lice i tijelo, utemeljene na tradiciji s dokazanim učincima na zdravlje.

Nađite vremena za sebe i prepustite se potpunom wellness doživljaju. Na raspolaganju su vam mjesečna članarina koja uključuje korištenje teretane, bazena i sauna te luksuzni tretmani za mršavljenje po posebnim cijenama. Opustite se uz aromaterapijsku masažu sa svijećama od najfinijih eteričnih ulja i doživite trenutke Orioli aromaterapije. Autentične tehnike i vrhunski proizvodi tijelu će vratiti vitalnost te pružiti vidljive rezultate blagostanja.

Spa Centar Dubrovačkih Vrtova Sunca proteže se na 3000 četvornih metara, a posjetiteljima su na raspolaganju unutarnji bazen dužine 18 metara, jacuzzi, turska i slana kupelj, sauna, aroma sauna, fitness, relax zona te bogati izbor masaža i tretmana za lice i tijelo. Luksuznost i kvalitetu Spa Centra potvrđuju brojne nagrade, a zadnja u nizu je nagrada uglednog World Luxury Spa Awards gdje je proglašen pobjednikom u kategoriji za najbolji luksuzni resort spa i najbolji destinacijski spa Hrvatske u 2017. godini.

Otkrijte bogatu ponudu Spa i Sportskog Centra u Dubrovačkim Vrtovima Sunca i uživajte u ugodnom ambijentu i vrhunskoj usluzi.

Ukoliko ste ljubitelj sportova s reketom ne propustite prvi Reketlon turnir i pokažite svoje vještine u stolnom tenisu, badmintonu, squashu i tenisu. Turnir će se održati od 01.12. do 03.12.2017. u Sportskom Centru, a prijaviti se možete do 25.11.2017.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Spa Centar na tel. +385 20 361 970 / e-mail spa@sungardensdubrovnik.com; te Sportski Centar na tel. + 385 20 361 981 / e-mail sports.centre@sungardensdubrovnik.com.

24. travanj 2024 17:49