StoryEditorOCM
ZabavaPOSLUŠAJTE AUTORSKU PJESMU

VRIJEME JE DA SE TRGNEM Vedran Ljubenko snimio spot za novi singl

Piše PSD.
25. listopada 2017. - 11:47

Vedran Ljubenko je nakon singlova 'Papučar' i 'Ja sam hit', snimio još jedan glazbeni uradak. Riječ je o pjesmi 'Vrijeme je da se trgnem' koja je premijeru imala sinoć na CMC televiziji.

'Pjesma je nastala u travnju ove godine kao rezultat mojih unutarnjih previranja. Označava period u kojem sam se morao odlučiti između par važnih stvari u životu. Smatram da se svatko može pronaći u tekstu bilo da se radi o poslu, ljubavi i drugim životnim situacijama. Ponosim se tekstom i glazbom te aranžmanom koji potpisujem i drago mi je da se ovako predstavljam kao autor među puno pjesama koje sam napisao', objašnjava Vedran koji je glazbu radio s bendom Gruhak- Ivan Jakić (gitare), Roberto Diliddo (bass gitare) i producentom Tonijem Butiganom.

Bubanj je svirao Jan Ivelić. Master je radio Mihel Blum. ' Ovom snimkom sam najzadovoljniji dosad jer je uspješno prikazala ono što sam htio postići. Spot je snimala 2MK produkcija na lokaciji Kino Sloboda u Dubrovniku. Bila je velika strka u samoj organizaciji jer je sve bilo navrat-nanos, a najluđe od svega je bilo što smo pod stresom najbolje radili i imali najbolje ideje. Grupa Convivo je uskočila s interesantnim plesnim točkama i statistima. Neki detalji u spotu su meni posebno dragi, nalaze se na bini, a vjerujem da će se primjetiti na što točno mislim.

Cilj spota je kombinacija ozbiljnog sadržaja, naravno uz neke pošalice u mom stilu. Jako sam zadovoljan cijelim uratkom i veselim se radu, novim pjesmama, koncertima, svemu dobrome što me, nadam se, čeka', poručuje Vedran.

19. travanj 2024 02:30