StoryEditorOCM
ZabavaVALAMAR

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Rundek Cargo Trio u kampu Solitudo

Piše PSD.
31. kolovoza 2017. - 12:28

Potpuno neuobičajeni glazbeni sastav, Rundek Cargo Trio, ovog će petka nastupiti na zvjezdanoj pozornici kampa Solitudo s početkom u 21 sat. Uz Darka Rundeka, njegovog lidera koji je i jedan od najpopularnijih glazbenika s prostora bivše Jugoslavije, Trio čine i violinistica Izabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić.

Dubrovački vjesnik i Valamar nagrađuju dvoje čitatelja sa po dvije ulaznice za koncert Rundek Cargo Trio.
Sve što trebate napraviti je poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) sa naznakom „Rundek Cargo Trio“ na karte@dubrovacki.hr i možda baš vi osvojite ulaznice za ovaj koncert. Dobitnik svoje ulaznice može preuzeti na recepciji kampa Soltudo, uoči koncerta, uz predočenje osobne iskaznice. Imena dobitnika objavit ćemo sutra u 12 sati.

Ulaznice za nastup Trija koji je dosad imao više od stotinu nastupa diljem Europe mogu se kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata po cijeni od 70 kuna (u pretprodaji) te 90 kuna (na dan koncerta), a svim posjetiteljima bit će osiguran besplatan parking. Kako zvuči kombinacija balkanskog zvuka s primjesama europskog bluesa koju izvode ovi glazbenici sasvim drugačijeg profila i zašto su legendarni hitovi iz Rundekove bogate karijere vrhunac njihovog nastupa imat će se prilike uvjeriti svi posjetitelji koncerta ovog petka.

19. travanj 2024 16:11