StoryEditorOCM
ZabavaPROMO

Tutto bene i Mea Culpa – mjesto gdje je sve dobro i bez greške!

Piše PSD.
1. kolovoza 2017. - 11:50

Ljubiteljima dobre pizze je suvišno pričati i nabrajati kako napraviti dobro hrskavo tijesto, složiti sastojke koji se nadopunjuju i napraviti pravu gastro deliciju od tako jednostavnih sastojaka.

Oni koji su otkrili gdje se takva pizza jede, davno su odustali od promašenih kulinarskih izazova i postali vjerni mjestima gdje je „ sve dobro i bez greške“.

U beskraj bi otišlo kada bi vam počeli nabrajati sve sastojke, vrste i kombinacije koje možete probati,  nije samo pizza ono čime su Tutto bene i Mea Culpa postali najčešći izbor Dubrovčana. Odlični hamburgeri, kebab, tortilje, salate, paste… i tako redom! Ono što je uz dobru ponudu svakako potrebno istaknuti, i ne manje važno, je sam proces pripreme hrane. Posebno poštujući stroge higijenske standarde, upotrebu svježih i kvalitetnih namirnica, svi objekti Mea Culpa i Tutto bene su postavili visoku ljestvicu kvalitete i usluge uz stalno razvijanje modernizacije poslovanja i slijedeći svjetske trendove.

Koliko puta tijekom šetnje s djecom ili izlaska s prijateljima poželite sjesti i počastiti se ali nemate dovoljno gotovine? To više nije problem. Tutto bene i Mea Culpa vas jedini čak i nagrađuju za plaćanje kreditnim karticama s 5% popusta. Ne trebate im to niti napominjati jer se popust automatski obračunava prilikom plaćanja.

Uz već poznate objekte, Tutto bene u Ulici od puča i Uvali Lapad, uskoro se otvara i novi! Ali vam za sada nećemo otkriti ni kada ni gdje. Neka to ostane iznenađenje!
 

19. travanj 2024 13:33