StoryEditorOCM
ZabavaBESPLATAN KONCERT JAZZIANE CROATICE NA BABINOM KUKU

Trgom od Fontane sljedeći će se petak oriti jazz s prizvukom hrvatske tradicije

Piše PSD.
28. lipnja 2017. - 14:59

Nakon zajedničkog koncerta bendova Detour i Pavel u petak, 30. lipnja u hotelu Valamar Dubrovnik President 5* s početkom u 21 sat, Ljeto u Valamaru nastavit će se i u srpnju i to besplatnim koncertom višestruko nagrađivanog sastava Jazziana Croatica na Trgu od Fontane u petak, 7. srpnja s početkom u 21 sat.

Svi posjetitelji Babinog kuka, kojima će biti osiguran i besplatan parking, tako će moći uživati u izvedbama ovog nesvakidašnjeg glazbenog sastava koji objedinjuje naizgled nespojive zvukove jazza s raznim folk utjecajima, a sve sa željom očuvanja hrvatske glazbene baštine i nametanjem novih standarda u izričaju ovog glazbenog žanra.

Na repertoaru Jazziane Croatice naći će se brojne obrade hrvatskih tradicijskih i autorskih pjesama kojima su dodani razni motivi iz zabavne i klasične glazbe te autentičan „pečat“, a ovaj glazbeni sastav predvođen bubnjarom Bornom Šercarom svim će posjetiteljima pokazati zbog čega se nalazi u samom vrhu hrvatske jazz scene.

U organizaciji turističke kompanije Valamar Rivijere, ovaj će petak pozornicu na vanjskoj terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5* svojim nastupom „zapaliti“ bendovi Pavel i Detour, a ulaznice po cijenama od 150 kuna (u pretprodaji) i 180 kuna (na dan koncerta) moguće je kupiti u istoimenom hotelu. Svim posjetiteljima koncerta osiguran je besplatan parking, a u cijenu ulaznice uključeno je i piće dobrodošlice.

18. travanj 2024 22:58