StoryEditorOCM
ZabavaGLAZBENI SPEKTAKL NA SRĐU

Dočekajte prvo ljetno sunce s Anom Rucner i pravim malim orkestrom

Piše PSD.
19. lipnja 2017. - 15:38

Amfiteatar Excelsa Nekretnine bit će domaćin na dubrovačkom Srđu Ani Rucner i njezinim glazbenim gostima 21. lipnja 2017. u 5 sati ujutro. Posjetitelje očekuje prava glazbena poslastica, sjajan koncert „ Pozdrav ljetu“ uz izlazak prvog ljetnog sunca. Povodom obilježavanja 15. godišnjice svog umjetničkog djelovanja, čelistica poklanja Dubrovčanima i njihovim gostima svoj novi, obljetnički repertoar, kojim je već oduševila publiku u Zagrebu i Osijeku.

Romska glazba, uz zvukove čela, sjajne vokale ansambla Arije te uz pratnju benda Filipa Gjuda i glazbenike iz zagrebačkih orkestara zasigurno će oduševiti sve prisutne, savršeno se uklopiti u izlazak prvog ljetnog sunca te pružiti gledateljima novu dimenziju početka ljeta. Uz Anu će zasvirati i njezin brat, odličan violist Mario Rucner, a s njom zapjevati prekrasnu ljubavnu pjesmu mladi akademski glazbenik, tenor Ivan Jelić.

Već sedmu godinu, u sklopu svog autorskog festivala: „Ana u Gradu“, naša čelistica priprema ovaj jedinstveni događaj, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja. „Pozdrav“ ljetu postao je svojevrsna tradicija i originalan događaj u bogatoj ponudi grada Dubrovnika. Koncert je i ove godine humanitarnog karaktera.

'Ove godine, poklonit ćemo gudalo jednoj mladoj i krasnoj umjetnic karmen Maškarić, kako bi mogla svirati i još više vježbati. Mislim kako je to krasan dar', poručila je Ana Rucner.

Gledateljima je poručeno da dođu malo ranije jer se očekuje velika gužva. Možete doći osobnim prijevozom i organiziranom autobusnom linijom. Polasci za Srđ su u 4 sata s autobusnog kolodvora te postoji pet stanica. Sa Srđa je povratak u 6:30 sati. Cijena povratne autobusne karte je 30 kuna.

20. travanj 2024 03:43