StoryEditorOCM
ZabavaTONY IZ NAVY CSI MAMI UZDAHE PO STRADUNU

Poznati američki glumac uživa u Dubrovniku

Piše PSD.
12. lipnja 2017. - 15:57

Medijski profesionalci iz cijele Europe okupljaju se danas u Dubrovniku gdje konferencija New Europe Market otvara svoja vrata. Iduća četiri dana, od 12. do 15. lipnja, ponudit će pregršt tema za raspravu na raznim eventima: od panela i Q&A-a do prezentacija i networking evenata. NEM će službeno otvoriti zvijezda Bulla iz NBC Universal Studiosa Michael Weatherly, poznatiji po ulozi agenta Tonya DiNozza iz NCIS-a.

Michael je već izdvojio vrijeme za razgledavanje Dubrovnika i uživanje u njegovoj gastronomiji, a također je objavio svoje dojmove o dragulju Jadranskog mora. S njim su se fotografirali i zaposlenici sladoledarne Dubrovnik, a s fotogorafijom su se pohvalili na Instagramu.

Q&A uz zalazak sunca vodit će Antonija Mandić, programska ravnateljica na Soundset radiju i poznata hrvatska voditeljica. Michael će ondje otkriti kako mu se dosad sviđa Dubrovnik, koji su mu planovi za budućnost i što misli o televizijskoj industriji općenito. Nakon prisnog Q&A-a Pickbox, vodeći SvoD u CEE regiji, održat će party s pićem dobrodošlice gdje će se gosti NEM-a moći povezati i opustiti prije rasprava.

24. travanj 2024 19:31