StoryEditorOCM
ZabavaNYX NATJECANJE

BOŽICA PRIRODE Svojim glasovima pomozite Dubrovkinji da uđe u top 10

Piše PSD.
3. svibnja 2017. - 15:42

Dubrovkinja Lea Klečak iskoristila je znanja i vještine u šminkanju za ulazak u top 20 natjecateljica Nyx Face Awardsa, jakog natjecanja gdje stručni žiri bira najbolji make up izgled. Lea je apsolventica na Studiju primijenjene lingvistike i informatike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a prije tri dana je izbacila novi video u kojem je predstavila svoj novi rad. Svojim glasovima možete pomoći da Lea prođe dalje u natjecanju i uđe u top 10.


'Za prijavu sam odlučila rekreirati jedan od svojih dražih radova koje sam dosad napravila, a to je onaj u kojem mi se otapa boja na licu. S tim radom sam ušla u top 20 i sada je tema “božica prirode”. U tom radu sam se upustila u meni dosad nepoznato područje tekućeg lateksa i prostetika, izradu kompletnog kostima i njegovih dodataka. Video počinje kratkom dramatičnom pričom u kojoj se pojavljuje moj lik, a na njega se nastavlja vodič kroz sve korake koje sam prošla kako bih došla do konačnog izgleda. Uložila sam jako puno vremena u učenje, pripremanje i izvedbu ovog rada pa se nadam da će i publika to uočiti. Meni je svakako najvažnije dati svoj maksimum, napraviti nešto na što ću biti ponosna i što će mi poslužiti kao referentna točka napredovanja', rekla je Lea za Moskar, a u tiskanom izdanju pročitajte cijeli razgovor.


Video je javan od ove nedjelje, 30. travnja, na službenoj stranici Nyx Face Awards Hrvatska, gdje će se odvijati i glasovanje, na Leinom YouTube kanalu i Instagramu. Glasovanje je otvoreno i traje tjedan dana unutar kojih svaki dan možete glasovati tri puta (u razmaku od 8h).

Glasati možete OVDJE. 

Novac, šminka i putovanje
U natjecanje ulazi 20 kandidata izabranih od stručnog žirija, a odabrani dobiju temu koju moraju interpretirati na jedinstveni način. Prolaz dalje ovisi o glasovima naroda, kao i u drugi krug, a treći krug izglasava ponovno stručni žiri. Glavna nagrada je put u Los Angeles, prva tri mjesta dobivaju po 4 tisuće kuna i pakete šminke.

 

16. travanj 2024 20:02