StoryEditorOCM
ZabavaPOGLED NA LOKRUM

Jamie Foxx: "Stvarno sam vidio svakakva sranja u životu... Nemojte mi reći da snovi ne mogu postati stvarnost!"

Piše DV
21. veljače 2017. - 12:17

Što više može impresionirati slavnog oskarovca Jamieja Foxxa? Dubrovnik! Glumac u filmu o Robinu Hoodu, koji se upravo snima u Dubrovniku, Foxx je smješten u Villi Šeherezada, u gradskom predjelu Sveti Jakov. Na svom Instagram profilu s oduševljenjem govori o dočeku u Dubrovniku, kojega nikakav incident ne može pokvariti. Pogled na Lokrum, uz savšeno vrijeme i čašu šampanjca...
- Stvarno sam vidio svakakva sranja u životu, ali ovo ovdje... Dolazim iz Teksasa, nemojte mi reći da se snovi ne mogu ostvariti! - poručio je u svom videu kojega možete vidjeti na linku:
https://www.instagram.com/p/BQw7BMDDh2L/?taken-by=iamjamiefoxx

Ovo je ludo, kaže Foxx, oduševljen što odsjeda u, kako kaže dvorcu s pogledom na ocean. No, dobro, ovaj lapsus ne čudi s obzirom na zasljepljujuću ljepotu Šeherezade, impozantne palača od bijelog kamena na moru, okružene s 4000 četvornih metara vrtova, s vlastitim pristaništem, plažom i intrigantnom poviješću, na samo par koraka od dubrovačke starogradske jezgre, kako je opisuju vlasnici. To je jedna je od najekskluzivnijih adresa na hrvatskom Jadranu.

 

20. travanj 2024 12:36