StoryEditorOCM
ZabavaPRED LUŽOM DORIS I JOLE, U LAPADU ROCK...

NAJLUĐA NOĆ Evo gdje možete na doček Nove godine u Dubrovniku

Piše DV
30. prosinca 2016. - 16:28

Dubrovčane i njihove goste u novogodišnjoj noći na Stradunu će zabavljati Doris Dragović, Jole i DJ Kameny. Program ispraćaja Stare godine počinje u subotu u 10.30 sati nastupom klape Ragusa, te tradicionalnom novogodišnjom kolendom i čestitkom gradonačelnika Andra Vlahušića u 11.55 sati, uz nastup Folklornog ansambla Linđo, Zbora Libertas i Gradske glazbe Dubrovnik.

Od podne se već tradicionalno održava Dječji doček na kojem će najbliže zabavljati Jole i Plesni studio Lazareti.
Alternativni dubrovački rock doček 2017. godine organizira se u subotu navečer u Uvali Lapad od 18 sati, a nastupaju dubrovački bendovi i klape u suorganizaciji Tenis kluba Dubrovnik. Nastupit će Ad Libidum, Atlantida, Feredon, Gruhak, Kaše, Valetudo i DaRiva, a program ima i humanitarnu namjenu mabavke novog mamografa za Opću bolnicu Dubrovnik.

Spektakularan doček 2017. pripremio je i noćni klub Culture Club Revelin. Luksuzni kavijar kanapei, šampanjac i program uz 8 najboljih DJ-eva na ovim prostorima, akrobate i plesačice iz showa LA FIESTA, laser show, vatromet i ritmove ZAC SAX saksofonista ono je što posjetiteljima u najduljoj noći nudi Revelin.

Slavlje se u Gradu nastavlja i u prvom danu 2017. godine kad se prema uhodanoj tardiciji organizira novogodišnji koncert uz kamenice i pjenušac, te nastup Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem dirigenta Noama Zura, sopranisticu Valentinu Fijačko Kobić i tenora Domagoja Dorotića.

U 14.30 sati planirano je novo izdanje novogodišnje utrke 'DuRun10K'. Za kraj vikenda organiziran je koncert klapa Iskon i Cambi ispred crkve svetog Vlaha s početkom u 20.30 sati.

23. travanj 2024 18:56