StoryEditorOCM
ZabavaHIT U NASTAJANJU

BOLLYWOOD U DUBROVNIKU Indijski film vidjet će četvrt milijarde ljudi

Piše DV
18. studenog 2016. - 18:32

U Dubrovniku je jutros nastavljeno snimanje indijskog filma „Zatvorenik br. 150“, koje će potrajati do 20. studenoga.
 
Prvi je to film jednog od najpopularnijih indijskih glumaca Chiranjeevija nakon devetogodišnje pauze, a ukupno 150-ti u dugogodišnjoj karijeri. Osim što je glumac, pjevač i plesač, Konidela Siva Sankara Vara Prasad poznatiji kao Chiranjeevi ujedno je i političar, tako da je od 2012. do 2014. godine obnašao dužnost  ministra turizma u Vladi Republike Indije.

Premijera filma zakazana je za 13. siječnja 2017. godine, a očekuje se da će ga samo tijekom originalnog prikazivanja u kinima vidjeti više od 250 milijuna ljudi.

Uz njega, glavnu žensku ulogu tumači 31-godišnja glumica i model Kajal Aggarwal.  Sama ljubiteljica serije „Igra prijestolja“ glumica je otkrila da svaku pauzu koristi tražeći lokacije na kojima je serija snimana.

Bollywoodski film očito osvaja Grad, dijelom zahvaljujući i promociji putem hita „Fan“ snimanog u ožujku prošle godine. Za razliku od akcijom nabijenog „Fana“ producenti su se odlučili u Dubrovniku snimiti glazbene i plesne točke, koje su neodvojivi dio indijske kinematografije. Prije Dubrovnika, određene scene snimane su u Šibeniku i Primoštenu.

27. travanj 2024 01:53