StoryEditorOCM
ZabavaŠTO MISLITE O OVOME

Prvi funkcionirajući seks lutak za žene pokazao se dobar! Pogledajte što sve može silikonski muškarac i što ima od dodatne opreme (VIDEO 18+)

Piše DV Foto: Screenshot Youtube
27. listopada 2016. - 12:42

Seks lutke za muškarce prije desetak su godina izgledale kao luft-madrac s tri rupe za zadovoljavanje i uglavnom su se kupovale da bi se nekome narugali, više za zafrkanciju a manje za užitak. Vrag je odnio šalu kad su Japanci napravili prve silikonske lutke, pa su čak i otvorili javne kuće u kojoj se iznajmljuju takve lutke. Iako ženama seks bez emocija uglavnom nije dovoljno dobar, dio njih ipak je poželio zgodnog, dobro opremljenog i  funkcionirajućeg lutka i - evo im ga.
Tvrtka Sinthetics, vodeći proizvođač seks lutaka, napravio je prvog lutka za žene koje vole seks ali iz ovog ili onog razloga ne mogu ili ne žele to učiniti s pravim muškarcem, objavio je internetski portal Vice. Lutak je izrađen u prirodnoj veličini, mišićav je, ne priča gluposti i ne podriguje, a od dodatne opreme ima čak dlake po tijelu i dvodnevnu bradicu. Nakon što ga žena (ili muškarac) počne ljubiti i dodirivati, lutak postiže erekciju i spreman je za sve što vole mladi.
Jessica Ryan prva je kupila ovakvog lutka jer je u vezi na daljinu, ima svoje potrebe, a ne želi prevariti svog momka. S njime ostvaruje sve fantazije, iako u svemu tome nema emocija, kaže Jessica. Nakon razgovora s njom, kolumnistica Vicea, Karley Sciortino također je isporbala šutljivog frajera i bila prilično oduševljena.

 

19. travanj 2024 10:56