StoryEditorOCM
ZabavaU PETAK, 28. LISTOPADA U 21 SAT U REVELINU

Koncert ljubavi, Dubrovnik za fibroscan!

Piše Ines Vlašić
20. listopada 2016. - 10:22

"Ajde dođite dat' 60 kuna za Fibroscan u Revelin 28.listopada u 21 sat. Nemojte bit tak'! Šta vam je 60kn?! Ionako ćete ih potrošiti na nešto što vam ne treba, a ovako ćete doći s nama pomoć da se skupe pare za taj uređaj.....koji va'ja para, što jes'-jes', ionako nemate kud sa sobom tu večer. Vidimo se tamo, ajde...bez izgovora, poziv je benda OPG na Koncert ljubavi i zajedništva koje je oduvijek krasilo Grad i Dubrovčane, pod nazivom "Fibroscan za Dubrovnik". Koncert će se održati u organizaciji udruge Hepatos, a nastupit će sjajne "Lapadske tratinčice", OPG (Opičena poljoprivredna glazba) iz Konavala i genijalna "Atlantida"!
Kupnjom ulaznice sudjelujete u kupnji fibroscana, ultrazvučnog aparata za cjeloviti pregled jetre za infektološki odjel dubrovačke opće bolnice. Sav prihod je namijenjen podizanju kvalitete zdravstvene usluge za sve Dubrovčane i pacijente naše bolnice! Za fibroscan!
Bendovi koji nastupaju spremni su na sjajnu svirku, umjesto novaca, nagrada će im biti osjećaj da su učinili - pravu stvar, dobru stvar za sve nas! Revelin je ustupio prostor, posjetiteljima će osigurati piće po povoljnim cijenama, svi sudionici sve rade - za dobro! Ulaznice se mogu u pretprodaji nabaviti po 60 kuna, u uredu Revelina (Mercante 2.kat), cafe bar MIcro, Casablanka, What's up, te na dan koncerta 90 kuna na ulazu u Revelin.
Dođite i svojom pozitivom sebi i drugima omogućite nezaboravnu večer punu dobre zabave, raspoloženja, smijeha, plesa, dobre glazbe!

20. travanj 2024 00:15