StoryEditorOCM
Noćni životZVIJEZDE POD ZVIJEZDAMA

Vrhunski glazbenici i ove godine

Piše PSD.
30. lipnja 2017. - 11:45

Jadranski luksuzni hoteli najavljuju trinaesto izdanje programa 'Zvijezde pod zvijezdama' - koncerte vodećih regionalnih i hrvatskih glazbenika koji će se održavati tijekom srpnja i kolovoza na prekrasnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Dubrovnik Palace i Grand Ville Argentina.

Dugogodišnja tradicija, bogati glazbeni sadržaj, kvalitetni nacionalni izvođači, te iznimni ambijenti u kojima se koncerti održavaju, čine 'Zvijezde pod zvijezdama' nezaobilaznom ljetnom glazbenom manifestacijom za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

I ove godine, prihodi od ovogodišnjih ulaznica bit će namijenjeni u projekte usmjerene za obrazovanje i edukaciju mladih.

Ovogodišnji program:

STEFANOVSKI & TADIĆ
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
18.07.2017.

SONGKILLERS & THE BASTARDZ
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
20.07.2017.

MARKO TOLJA & JAZZ ORKESTAR HRT-a
Grand Villa Argentina
25.07.2017.

URBAN & 4
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
11.08.2017.

TONY CETINISKI
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
24.08.2017.

Zahvaljujemo sponzorima koji su pomogli u realizaciji ovogodišnjeg programa Zvijezda pod zvijezdama: Jana, Zagrebačka pivovara, PBZ American Express, ALCA Zagreb d.o.o., Europlakat te medijskim pokroviteljima: In Magazin i Dnevnik.hr.

Više informacija o programu: http://www.adriaticluxuryhotels.com/hr/landing/zvijezde-pod-zvijezdama      

Još jednom vas pozivamo da se pridružite jedinstvenom programu u kojem smo pripremili mnoštvo raznolikog glazbenog sadržaja u kojem će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

25. travanj 2024 23:09