StoryEditorOCM

Budite dio prekrasne glazbene priče uz Pavel i Detour u Valamaru

Piše PSD.
20. lipnja 2017. - 14:58

Turistička kompanija Valamar Riviera uljepšat će ljetne večeri i donijeti neprocjenjivo iskustvo svim posjetiteljima zajedničkog koncerta bendova Detour i Pavel kojeg organizira u petak, 30. lipnja, u hotelu Valamar Dubrovnik President 5* na Babinom kuku, s početkom u 21 sat.
 
„Zaljubila sam se“, „Plešem sama“, „Srce veliko“ i „Daleko“ samo su neki od hitova koje će dobitnici dvaju ovogodišnjih Porina, članovi grupe Detour predvođeni Nenadom Borgudanom i pjevačicom Ginom Damjanović, izvesti pred publikom na terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5*.
 
Ljetnu će večer zasigurno uljepšati i hitovi „Čuvaj me“, „Zbog tebe“ i „Poslije nas“ u izvedbi zagrebačkog pop rock sastava Pavel pod vodstvom karizmatičnog Aljoše Šerića i uz zvukove vokala Antonije Matković.
 
Ako želite uživati u ovoj pravoj glazbenoj poslastici i vrhunskim nastupima bendova Detour i Pavel, ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta možete kupiti u hotelu Valamar Dubrovnik President. U cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice, a svim posjetiteljima osiguran je i besplatan parking.

20. travanj 2024 05:45