StoryEditorOCM

Humanitarni Festival Elektronske glazbe – specijalni gost 'Technasia '

Piše DV
22. veljače 2017. - 16:08

JUSKER je humanitarni festival u sjećanje na prijatelja, kolegu, zaljubljenika u glazbu, čovjeka kojega su svi voljeli, cijenili radi iskrenosti i svih ljudskih kvaliteta koje su ga krasile, jednog od pionira Dj-inga u Dubrovniku a njegovo ime je Damir Jusić .Najiskreniji i najsrčaniji event godine održat će se u petak 24. i subotu 25. ovog mjeseca i to po jubilarni deseti put.
 
Svi zaljubljenici i štovatelji elektronske glazbe znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim DJ-ima Dubrovnika i producentima elektronske glazbe te im pružio šansu pa i nagradio neke od njih za njihov rad i entuzijazam! Ulaznice za festival po cijeni od 30 kuna za prvi dan, te 50 kuna regularna i 100 kuna VIP ulaznice za drugi dan potražite u našem uredu Vukovarska 30 (Zgrada duhana) i na svim ostalim pretprodajnim mjestima.
 
Sva skupljena sredstva od ulaznica i ove će se godine donirati jednoj od ustanova koje se brinu o djeci u Dubrovniku!
Na vama je da nas podržite i uživate dva dana u izvrsnoj elektronskoj glazbi dubrovačkih Dj-a u petak 24.02., te subotu 25.02 uz ovogodišnjeg specijalnog gosta festivala ''Technasia''.
 

18. travanj 2024 09:59