StoryEditorOCM
ModaIVANA EVA KLOBASA I SREĆKO RUNDIĆ

Spektakularna modna priča na izvoru Omble

Piše Ines Vlašić
15. veljače 2017. - 09:54

Kad sam tek počinjao s fotografijom često sam odlazio na izvor rijeke Omble, isprobavao svjetlo, najbolje što se može dobiti od lokacije. Kako se često vozim autobusom u pravcu Mokošice, to mjesto svaki dan iznova me inspirira pa sam konačno odlučio ovjekovječiti ga u modnoj fotografije, priča hvaljeni dubrovački fotograf Srećko Rundić koji je početkom veljače za svoj gust, kaže, snimio spektakularnu modnu priču na izboru Omble s atraktivnom Ivanom Evom Klobasom u glavnoj ulozi. Nije ovo prvi put da su ljepotica s Mljeta koja gradi manekensku karijeru u inozemstvu i Srećko surađivali, no, ovaj su put, usuđujemo se reći, dobili najoriginalniju modnu priču.
- Nisam vidio da je netko snimao tamo, a kako nisam odavno radio u Dubrovniku želio sam iskoristiti dan za snimanje s Ivanom. Bilo je hladno i jako sklisko, međutim Ivana je sve podnijela za dobru fotku. Snimali smo za gust, za book i društvene mreže, otkrio je Srećko koji je za Festu svetog Vlaha, baš kao i Ivana, proveo u rodnom Dubrovniku.
Dvadesetdvogodišnja Ivana Eva prošle se godine natjecala na izboru Miss Universe Hrvatske, a san joj je postati Victorijina anđelica, otkrila je u jednom od intervjua za Moskar.

24. travanj 2024 06:31