StoryEditorOCM
DubrovnikU LAZARETIMA |

POVODOM 70. ROĐENDANA DUBROVAČKOG VJESNIKA Sedam desetljeća rada i postojanja u velikoj izložbi naslovnica i fotografija

Piše PSD.
2. listopada 2020. - 19:54
U Lazaretima je od 2. listopada otvorena velika izložba naslovnica i fotografija povodom 70. obljetnice Dubrovačkog vjesnika. Punih sedam desetljeća u Dubrovniku se u subotu ide u butigu po 'kruh, mlijeko i Dubrovački, a naš i vaš tjednik postao je jedan od simbola Dubrovnika.

Od prvog broja, tiskanog na osam stranica Dubrovački vjesnik se razvijao da bi danas, prateći izdavačke i medijske trendove, postao ozbiljna medijska kuća koja je danas dio najvećeg hrvatskog izdavača Hanza Medije i koja svojim čitateljima svoj sadržaj nudi ne samo u tiskanom tjedniku već i u revijalnom izdanju Moskar, online izdanju tjednika te web izdanju Dubrovački.hr. Sponzor izložbe je HEP.

Pored naslovnica, moguće je pogledati izbor fotografija fotoreportera Božidara Gjukića, Zorana KusalaTonćija Plazibata, Boža Radića i Miha Skvrce

Obzirom na epidemiološku situaciju, izložbu smo otvorili skromno, a ona se do 14. listopada može pogledati u Lazaretima svakim radnim danom od 8 do 16 sati. 

Dobro nam došli,
Redakcija Dubrovačkog vjesnika
27. travanj 2024 12:59