StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOD SRCA VAM HVALA

Portal Dubrovačkog vjesnika u kolovozu imao više od milijun korisnika

Piše Jadran Kapor
1. rujna 2022. - 10:43

Nešto više od milijun korisnika ušlo je na portal Dubrovačkog vjesnika tijekom kolovoza, kaže neovisna statistika Google Analyticsa. Naši čitatelji pritom su prošlog mjeseca pregledali, odnosno pročitali više od 4 milijuna stranica.

image

Rezultati portala Dubrovačkog vjesnika u kolovozu 2022.

Dv/

Naš prvi milijun nešto je s čime smo se naprosto morali pohvaliti, ali vam i zahvaliti što nas redovito pratite i podržavate. Nastojimo vas kvalitetno i provjereno informirati o svemu što je tog dana važno. Nastojimo poštovati naše sugrađane, Grad i Županiju u kojoj živimo i čiju sudbinu dijelimo. A nastojimo vas i zabaviti, održati u dobroj volji. Ako smo ponekad gdjegod i pogriješili, pretjerali, nastojat ćemo to uz vašu pomoć i podršku ispraviti.

image

Rezultati portala Dubrovačkog vjesnika u kolovozu 2022.

Dv/

Portal Dubrovačkog vjesnika najviše čita publika između 35 i 44 godine (27 posto ukupne čitateljske publike), a potom grupacija čitatelja između 45 i 54 godine (25 posto). Drugim riječima više od polovice čitatelja čini dobna skupina u punoj radnoj snazi između 35 i 54 godine. Čitaju nas i mladi ljudi od 25 godina (14 posto), ali i umirovljenici od 65+ godina (17 posto naše ukupne publike).

Žene čine nešto više 44 posto naše čitateljske publike. Iako je to uobičajeno gotovo kod svih news-portala, trudit ćemo se doći do toga da nas žene i muškarci čitaju podjednako, Uostalom, do toga nam je ostao samo još jedan mali korak.

image

Rezultati portala Dubrovačkog vjesnika u kolovozu 2022.

Dv/

Više od 80 posto naših čitatelja nalazi se u Hrvatskoj, ali nas čitaju i u BiH (6 posto), Njemačkoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Sjedinjenim Državama, Austriji, Švedskoj i Švicarskoj.

Dragi čitatelji, od srca vam hvala na povjerenju i suradnji. Ostanite uz nas na svim našim platformama, na webu, u tisku i na društvenim mrežama.

08. svibanj 2024 02:05