StoryEditorOCM
Crna kronikapriveden

Ljetni džeparac pokušao zaraditi na ovaj način. Policija ga brzo spremila iza rešetaka

Piše Silvia Rudinović
22. travnja 2024. - 12:47

Dubrovnik je lani svrstan među najsigurnije, štoviše, odnio je titulu najsigurnije destinacije u Europi prema rezultatima ispitivanja agencije za istraživanje trišta Associated News Network i portala Super Casino Sites. U iznimke spada i sljedeći slučaj u kojem je dubrovačka policija, u petak, 19. travnja, priveča jednog turista.

Kako navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 47-godišnjak je u petak, u 11,15 prijavio krađu mobitela u Dubrovniku pa su temeljem prijave policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje kojim je nakon samo sat vremena pronađen počinitelj.

Utvrđeno je da se radi o 38-godišnjem državljaninu Srbije koji je u Dubrovniku boravio turistički. Šetajući Obalom pape Ivana Pavla II iskoristio je nepažnju vlasnika osobnog vozila i sa stražnjeg sjedala otvorenog vozila ukrao mobitel. Otuđeni mobitel je pronađen kod osumnjičenog te će biti vraćen vlasniku, navode iz PU DNŽ, a osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

22. travanj 2024 15:53