StoryEditorOCM
Tenis15.000 DOLARA U GOSPINOM POLJU

Pero Barović podijelio nagrade parovima, a još ga čeka za pojedinačnu konkurenciju. Može li igrač koji je u karijeri dobio Wawrinku otići do kraja?

Piše Tonči Vlašić
19. travnja 2024. - 23:11
Finale turnira parova ITF Dubrovnik Cup 2020. - kraj finala, pobjednici su Neil Oberleitner i Adrian OetzbachTonči Vlašić/

Austrijsko njemačka kombinacija, Neil Oberleitner i Adrian Oetzbach, pobjednici su turnira parova 15.000 dolara vrijednog ITF-ovog turnira Dubrovnik Cup. Sat i 27 minuta je trajao finale, a u njemu su sa 7:6 (2) i 6:3 svladali austrijsko češku kombinaciju, David Pichler Michael Vrbensky.

Oberleitneru je ovo trideset i prvi osvojeni turnir u parovima, jednog je osvojio s Pichlerom, kojeg je ovaj put porazio u finalu. Oetzbach je pak stigao do svoje treće turnirske pobjede u parovima.  

Priznanja finalistima uručio je direktor turnira Pero Barović.

image

Finale turnira parova ITF Dubrovnik Cup 2020. (Neil Oberleitner na mreži)

Tonči Vlašić/
image

Finale turnira parova ITF Dubrovnik Cup 2020.

Tonči Vlašić/
image

Finale turnira parova ITF Dubrovnik Cup 2020. - nagrade je dodijelio Pero Barović, direktor turnira

Tonči Vlašić/
image

Finale turnira parova ITF Dubrovnik Cup 2020.

Tonči Vlašić/

Još se na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju ovog tjedna imaju odigrati polufinala, te potom finale u pojedinačnoj konkurenciji. Može li Oberleitner do duple krune? Austrijanac je šesti nositelj, a u polufinalu igra protiv sedmog nositelja, Mirze Bašića, tenisača iz Bosne i Hercegovine, dok su u drugom polufinalu suparnici osmi i drugi nositelj, Slovak Miloš Karol i Francuz Maxim Chazal.

Bašić, 32-godišnjak, nekoć je bio 74. tenisač svijeta. U karijeri je pet puta nastupio na Grand Slam turnirima, osvojio jedan ATP turnir, Sofia Open kad je u polufinalu izbacio prvog nositelja, Švicarca Stana Wawrinku, trostrukog Grand Slam pobjednika.

26. travanj 2024 10:40