StoryEditorOCM
ZabavaULICAMA NAŠEG GRADA

Evo gdje se možete dobro zabaviti!

Piše DV
14. kolovoza 2023. - 15:58

Evo najave ovotjednih nastupa koji se održavaju u sklopu manifestacije Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima:

U okviru manifestacije „Ulicama našeg Grada“ koju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u ponedjeljak 14. kolovoza, u Orašcu ispod Platana, nastupit će Klapa Iskon, u Gradu kraj Onofrijeve fontane klapa Subrenum, dok će idući dan, u utorak 15. kolovoza, u Uvali Lapad nastupati Pučki pjevači. U srijedu 16. kolovoza s početkom u 21 sat, KUD Marko Marojica zabavit će okupljene na otoku Lopudu, dok će kraj Onofrijeve fontane od 22 sata nastup održati klapa Maestral, a U Uvali Lapad klapa Ragusa. U četvrtak, 17. kolovoza klapa Poklisari nastupit će kraj Onofrijeve fontane, a u petak, 19. kolovoza, u Uvali Lapad Trio Laus, dok će idući dan, u subotu 19. kolovoza kraj Onofrijeve fontane nastup održati klapa Kolafjaka.

Osim navedenog programa, u petak 18. kolovoza, u Palači Sponza koncert će održati Buco Pende s početkom u 22.30 sati, dok će se u subotu 19. kolovoza od podne do 22 sat, u Uvali Lapad,  održati Međunarodni sajam gramofonskih ploča i ostalih nosača zvuka.

03. svibanj 2024 21:17