StoryEditorOCM
ZabavaUskršnja Čarolija

Kreativno Uređenje Blagdanskog Stola s Flower‘s Fantasy Savjetima

Piše PROMO
25. ožujka 2024. - 10:30

Dolazak Uskrsa nosi sa sobom ne samo duh proslave nego i priliku da unesete svježinu i ljepotu u svoj dom kroz maštovito uređenje blagovaonskog stola. Tradicionalne svjetlije nijanse i motivi proljeća uvijek su dobar izbor, ali vaša kreativnost može stvoriti čaroban ambijent prilagođen vašem osobnom stilu.

Barbara iz Flower‘s Fantasy cvjećarnice donosi nekoliko kreativnih savjeta i prijedloga kako urediti blagdanski stol za koji nije potrebno puno potrošiti.

 

Svježi Detalji:

Na stolu bi uvijek trebalo biti svježeg cvijeća kojeg možete staviti u staklenku, zanimljivu vazu, bočice od parfema, potrošene staklene boce i slično.

 

Kreativna Upotreba Predmeta iz Kućanstva:

Ne morate trošiti puno novca na dekoraciju. Pri izradi Uskršnjih kolača, ljuske jaja sačuvajte za dekoraciju stola. Na drveni podmetač vrućim ljepilom učvrstite svijeću na sredinu drvenog podmetača, zatim ljuske lijepite uz svijeću a da je otvor ljuske okrenut prema vama. Upotpunite ga gipsofilom ili drugim sitnim cvijećem po želji.

image
Ruby Jelena Photography/Ruby Jelena Photography

Tulipani za Proljetnu Čaroliju:

Tulipani su uvijek odlična opcija kad je u pitanju uređenje Uskršnjeg stola. Unose toplinu, razigranost i proljetni duh u Vaše domove. Osim u vazi, tulipane možete iskoristiti i kao dekoraciju na tanjuru.

image
Ruby Jelena Photography/Ruby Jelena Photography

Ukrasne Grane za Eklektičan Izgled:

Ako cvjetni aranžmani nisu vaš stil, ukrasne grane su izvrstan izbor. Dodajte jaja u boji kako biste oživjeli stol i stvorili uskrsni ambijent koji će oduševiti vaše goste.

 

Prepustite se Mašti:

Neka vaša mašta bude vodilja u stvaranju savršenog uskršnjeg stola za obiteljsko okupljanje. Izrazite svoj stil i uživajte u stvaranju nezaboravnog doživljaja za sve.

Sretan i Kreativan Uskrs želi Vam Flowers Fantasy Team!

image
Ruby Jelena Photography/Ruby Jelena Photography
26. travanj 2024 07:28