StoryEditorOCM
ŠpicaNEDJELJNI ĐIR GRADOM

OTKRIVENA VRIJEDNA ZBIRKA FOTOGRAFIJA Objektiv Željka Tutnjevića poljubio mnoge Dubrovčane i fureste

Piše PSD.
6. svibnja 2018. - 16:57

Jeste li ga vidjeli? Jeste li mu pozirali ili ste se slatko nasmijali praveći se da ga niste primijetili ili ste samozatajno rekli kako se ne želite slikati, a zapravo ste jedva dočekali da završite u njegovoj fotogaleriji? Ili ste se pak pravili da vam je drago što ga vidite?! Vidio vas je, našalio se, nasmijao vas i taj vaš prelijepi osmijeh ovjekovječio za budućnost!

Ma što god ste napravili, bit će vam drago što ste ušli u ovu vrijednu nedjeljnu kolekciju fotografija našeg fotoreporterskog doajena Željka Tutnjevića. Mali đir Stradunom, obilazak gospođe Porporelice, svraćanje do Pila i hvatanje motiva – lijepo vrijeme, domaća čeljad, furesti, kavopije, turistički vodči, ljubavnici, časne sestre, članovi Crvenog križa. svirači, mladenci, dječica, zgodne žene i muškarci – objektiv našeg Tutnja ne pravi razliku – voli i ljubi sve bez obzira na dob, spol i boju kože!

Što je naš Željko zabilježio, koga je nasmijao, tko mu je pozirao i tko se pravio da mu je drago što ga vidi – pogledajte u njegovoj ovonedjeljnoj slikovnici iz predivnog, bijelog Grada... 

24. svibanj 2024 02:23